Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği Yalova Üniversitesi ile Tersane Girişimcileri Arasında İşbirliği

10. Örgütsel Davranış Kongresi “Sürdürülebilirlik ve Çevre” temalı sosyal gezi ile sona erdi. Yalova Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşen 10. Örgütsel Davranış Kongresi kapsamında Türkiye’nin birçok üniversitesinden katılımcı için sosyal gezi programı düzenlendi. “Sürdürülebilirlik ve Çevre” temalı sosyal gezi kapsamında misafirler Yalova’nın tarihi ve doğal güzellikleri ile tanıştı. Hersek Lagünü'nde kahvaltı programı ile başlayan program Aromatik Bitkiler Bahçesi ile Kuş Gözlem Evi ziyareti ile sürdü. Yalova’nın tarihi mekanlarından Yürüyen Köşk’ü ziyaret eden katılımcılar son olarak Termal Kaplıcalarını gezerek bu özel etkinliği tamamladı.

yalova-universite-kongre-turizm-akademisyen (6)yalova-universite-kongre-turizm-akademisyen (4)yalova-universite-kongre-turizm-akademisyen (5)yalova-universite-kongre-turizm-akademisyen (2)yalova-universite-kongre-turizm-akademisyen (3)

Editör: Arda Yavuz