Tüm İslam alemi tarafından kutsal kabul edilen üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının sonunda Ramazan Bayramı kutlandı. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da mezarlıklar uğrak yeri oldu. Vatandaşlar kayıplarını anmak amacıyla mezarlıklara gitti ve dualar etti. 

Yalova Kadikoy Belde Belediye Ekip Merzarlik Temizlik Ramazan Bayram (6)Bayramın hemen öncesi ise ülkemizdeki tüm belediyelerde hummalı çalışmalar gerçekleştirildi. Bu belediyelerden biri olan Kadıköy’ün personelleri de bu yoğun çalışmalardan nasibini aldı. Ekipler, vatandaşlar tarafından bayram boyunca yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda detaylı temizlik, bakım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam etti.

Yalova Kadikoy Belde Belediye Ekip Merzarlik Temizlik Ramazan Bayram (4)Çalışmalar kapsamında ekipler, mezarlık içerisindeki ağaçların budanmaları ve bakımları, kurumuş veya yabani otların temizlikleri ile yürüyüş yollarının gerekli ekipman desteği ile temizleme faaliyetlerini düzenli bir şekilde yürüterek bayrama hazırlandı. 

Başkan Yılmaz Tavşan, 23 Nisan Etkinliklerine Katıldı Başkan Yılmaz Tavşan, 23 Nisan Etkinliklerine Katıldı

Yalova Kadikoy Belde Belediye Ekip Merzarlik Temizlik Ramazan Bayram (3)Yalova Kadikoy Belde Belediye Ekip Merzarlik Temizlik Ramazan Bayram (2)Yalova Kadikoy Belde Belediye Ekip Merzarlik Temizlik Ramazan Bayram (1)

Editör: Arda Yavuz