Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı

Yalova Esenkoy Belediye Baskan Aday Secim Irtibat Buro Acilis (2)Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin farklı yerlerindeki 55 bölgeden Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna duyuran Milliyetçi Hareket Partisi, Esenköy’deki adayını, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Temel olarak açıklamıştı. Başkan Temel ile Esenköy’de yola devam kararı alan MHP, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürmek amacıyla Liman Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi Temeller Yazıhanesi mevkiinde Seçim İrtibat Bürosu’nu açtı.
Yalova Esenkoy Belediye Baskan Aday Secim Irtibat Buro Acilis (3)Açılışa MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, MHP Yalova İlçe ve Belde Başkanları, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Esenköy CHP Belde Başkanı Cengiz Taş da katıldı.
“Esenköy’e aşığım”
Açılışta adaylığı hakkında konuşma yapan Başkan Temel, “5 seneyi tamamladık ve Esenköy halkının isteği ile tekrar aday olduk. Biliyorsunuz bu 5 sene içinde 2 yıl pandemi ile uğraştık. Buna rağmen Cenab-ı Allah bizlere çok güzel hizmetler nasip Yalova Esenkoy Belediye Baskan Aday Secim Irtibat Buro Acilis (4)etti. Ekiple birlikte bereketle ve sizlerin dualarıyla yaptık. Okula götürdüğümüz çocukların annelerinin duaları hep üzerimizdeydi ve dualar bizi ayakta tuttu. Hiç kimseyi kırmadan hizmet ettik. Hiç kimseye yan gözle bakmadık. Biz Esenköy’de birbirimizi tanıyan birbirimizle akraba olan, birbirimizin cenazesinde, birbirimizin düğününde birlikteyiz. Bizde en önemli olan şey Yalova Esenkoy Belediye Baskan Aday Secim Irtibat Buro Acilis (6)kardeşliktir” ifadelerini kullandı. Gelecekte de ekibiyle birlikte büyük projeleri olduğunu vurgulayan Başkan Temel, “ Bu projelerin büyük bir kısmı onaylandı. Bu ay içerisinde ihaleye çıkacak projelerimizde var. Bunu içinde baraj, dolgu alanı, karlık yaylası ve en güzeli şu denizimize koylar yapacağız. Burası Antalya’yı geçecek. Kimse Antalya’ya gitmeyecek. Bunu ancak birlik beraberlik içerisinde yapabiliriz. Hiçbir insan tak başına bir şeyler başaramaz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Ben sizleri çok seviyorum. Ben Esenköy’e aşığım. Gece demem, gündüz demem ve sizlerin emrindeyim” dedi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz