Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü

yalova-acarspor-baskan-omur-bayar-dogum-gunu-kutlama (3)Sarı Lacivertli ekibin genç ve başarılı başkanı Ömür Bayar’a en güzel doğum günü hediyesini U18 takımı yaptığı sürpriz ile takdim etti. U18 Liginde liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğa koşan Sarı Lacivertli ekip ikinci yarının dördüncü haftasında Demirspor’u ağırladı. Amatör Saha-1’de ki mücadeleden Acarspor 11-0’lık skorla galip ayrılıp 3 puana uzandı.

yalova-acarspor-baskan-omur-bayar-dogum-gunu-kutlama (2)Karşılaşma Acarspor ailesi için özel anlara sahne oldu. 35. Yaşına giren başkan Ömür Bayar’a en güzel hediyeyi U18 takımı verdi. Lacivertli ekibin yıldızı Azat Daşdemir attığı golü karşılaşmayı tribünden takip eden başkan Ömür Bayar’a armağan etti.

Attığı şık gol sonrasında tribüne koşan genç yetenek formasını çıkartırken Bayar’ın fotoğrafının olduğu ve iyi ki doğdun büyük başkan yazılı tişörtünü gösterip 35 yaşına giren başarılı spor adamının doğum gününü kutladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasında Acarsporlu oyuncu ve teknik ekip başkan Ömür Bayar’ın doğum gününü ve alınan farklı galibiyeti pasta keserek kutlarken, özel dakikalara Bayar’ın eşi Sevcan Dönmez Bayar ile kızları Hira ve Ela’da eşlik etti.

yalova-acarspor-baskan-omur-bayar-dogum-gunu-kutlama (1)

Editör: Arda Yavuz