yalova-belediye-baskan-yalovaspor-organizasyon-taraftar-mesale (5)Sezon başından bu yana almış olduğu sonuçlarla başarılı bir sezon geçiren Yalovaspor, camia olarak kenetlendi. Birlik ve beraberliğin üst düzey olduğu camia düzenlenen yemek programında bir araya geldi. Düzenlenen birlik ve dayanışma gecesine Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Yalovaspor Kulüp Başkanı İsmail Kaya, Yalovaspor’lu futbolcular, taraftarlar ve aileler katılım sağladı. Programa gelişinde Başkan Tutuk’u taraftarlar meşale ve tezahüratlarla karşıladılar.

Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri Fırtınaspor’dan 5 Gollük Gösteri

yalova-belediye-baskan-yalovaspor-organizasyon-taraftar-mesale (1)Düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Tutuk; “Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getiren ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Biz Yalovaspor’u süper amatör kümede aldık ve sahip çıktık. Bizim ortak paydamız Yalova, ortak sevdamız Yalovaspor’dur. İlk amacımız takımımızı bal ligine statü değişirse şayet 4.lige taşımaktır. Ama her ne olursa olsun biz 2 yıl içinde 3.lige çıkacağız. Biz bu hedefler doğrultusunda ayrıca altyapımızı güçlendireceğiz. Aslında bunun meyvesini şimdiden aldık ve U-14 ve U-16 takımımız şampiyon oldu. Kendi halı sahamızı yaparak gençlerimizin burada antrenmanlarını yapmasını sağlayacağız. Biz öyle bir altyapı kuracağız ki kimse artık bu takımı alt seviyelere indiremeyecek. Bunu başaracak güçlü bir yönetim, güçlü bir teknik kadromuz var. Yeter ki bugünkü gibi bizler birlik ve beraberliğimi her zaman devam ettirelim. Biz böyle olursak Yalovaspor’un sırtı hiçbir zaman yere gelmez” dedi.

yalova-belediye-baskan-yalovaspor-organizasyon-taraftar-mesale (6)yalova-belediye-baskan-yalovaspor-organizasyon-taraftar-mesale (4)yalova-belediye-baskan-yalovaspor-organizasyon-taraftar-mesale (3)

Editör: Arda Yavuz