yalova-tekerlekli-sandalye-basketbol-lig-izmir-mac-yosk (3)İlimizi ve ülkemizi Avrupa kupalarında da temsil edecek HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü A Grubunun 10. Haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Bugün 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saatler 11:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Grubun alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren maçta Nadir Gürel, Serkan Cengiz ve R. Serkan Gülenç hakem üçlüsü görev yapacak. 

Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Yalova ekibi 77-42’lik skorla kaybetmişti. Bu sezon Balıkesir Büyükşehiryalova-tekerlekli-sandalye-basketbol-lig-izmir-mac-yosk (2) Belediyespor ve Muş BESK’i yenme başarısı gösteren Murat Saltan’ın öğrencileri ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapmak istiyor.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunun 10. Haftasında HDI Sigorta YOSK-İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının yanı sıra Galatasaray-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi-Muş BESK ve Karabük Demir Kartal-Gazişehir Gaziantep maçları oynanacak.

Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

yalova-tekerlekli-sandalye-basketbol-lig-izmir-mac-yosk (4)

Editör: Arda Yavuz