yalova-super-amator-kume-10-hafta-takim-futbol (3)Süper Amatör Kümenin 10. Haftasında bugün iki maç oynanacak. 14:00’da başlayacak müsabakalar kapsamında Yalova Atatürk Stadyumunda lider Yalovaspor küme düşme hattında bulunan Yenimahallespor’u ağırlayacak. Karşılaşmada Velat Evran düdük çalacak. Genç hakemin yardımcılıklarını Gökhan Çağşırlıoğlu ve Ömer Yücesoy üstlenecek. Safran sahasında ise Safranspor ile Teşvikiye Belediyespor kozlarını paylaşacak. Bu mücadeleyi Abdullah Çalar yönetecek. Karşılaşmada Erdem Sırmacı ve Sefa Rıdvan Aydın yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Üniversite Play-Off Serisindeki İlk Maçına Çıkıyor! Üniversite Play-Off Serisindeki İlk Maçına Çıkıyor!

14 Ocak Pazar günü 14:00’da iki maç başlayacak. Negmar Tavşanlı Belediyespor evinde Çiftlikköy Belediyespor’u konuk edecek. Abdullah Çalar, Ömer Yücesoy ve Ayşe Nida Portakal bu maça atanan hakemler oldu. Aynı saatte başlayacak diğer karşılaşmada Taşköprüspor ile Esenköyspor puan savaşı verecek. Karşılaşmanın hakem triyosunu Muhammed Burak Tufan, Mesut Bingöl ve Velat Evran oluşturacak.

yalova-super-amator-kume-10-hafta-takim-futbol (1)Amatör Saha-1’de 15:00’da başlayacak müsabakada şiddetle puana ihtiyaç duyan Kurtköyspor ile Çınarcık Belediyespor karşılaşacak. Bu maça Ramazan Karahasan, Batuhan Akkuş ve Oğuz Kaan Akçan hakem üçlüsü atandı.

10. haftanın kapanış maçında Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Hersekspor ile Sugören Gençlerbirliği mücadele edecek. Bu maçı Mehmet Yıldız yönetirken, yardımcılıklarını Gökhan Çağşırlıoğlu ve Kaan Duman üstlenecek.

yalova-super-amator-kume-10-hafta-takim-futbol (1)-1

Editör: Arda Yavuz