17. haftanın açılış maçları kapsamında Sugören Gençlerbirliği’ne konuk olan lider Yalovaspor oldukça zorlandığı 90 dakikadan 3-2 galip ayrıldı. Teşvikiye Belediyespor deplasmanına çıkan Negmar Tavşanlı Belediyespor rahat bir oyunla rakibini 2-0 devirip 3 puana uzandı. Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada Esenköyspor evinde Çiftlikköy Belediyespor engelini 2-0’lık skorla aşarak rahat nefes aldı.
Yalova Super Amator Beraberlik Mac Gol Takim (2)Amatör Saha-1’de bu haftanın en kritik maçında Çınarcık Belediyespor ile Yenimahallespor kozlarını paylaştı. Mücadele karşılıklı goller sonucu 2-2 tamamlandı. Yine aynı sahada oynanan günün ikinci maçında küme düşme potasında yer alan Kurtköyspor ile Safranspor karşılaştı. İkinci yarıda gelen goller neticesinde maç 1-1 noktalandı.
Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan 90 dakikada Hersekspor ile Taşköprüpspor birbirlerine üstünlük kuramazken mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı. Süper Amatör Kümede 18. Hafta maçlarının tamamı 23 Mart Cumartesi günü oynanacak. 

Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

Yalova Super Amator Beraberlik Mac Gol Takim (3)

Editör: Arda Yavuz