Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi, Yalova’nın en faal sivil toplum kuruluşlarından biri olarak önemli isimleri bünyesinde ağırlamaya devam ediyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli Genel Seçimleri sürecinde Yalova’nın farklı seçim bölgelerinde Belediye Başkanı olmak için yarışan isimler TEMAD Yalova Şubesi’nde görüşmeler gerçekleştirirken derneğin son ziyaretçisi AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı ve eşi Hilal Hacı, AK Parti Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yayla, AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Cenap Altınöz ve İlçe Yöneticileri oldu.

Yalova Ciftlikkoy Temad Sube Belediye Baskan Aday Ziyaret Secim (1)Ziyarette Dr. Recep Hacı, seçim öncesi ve sonrası yapacakları çalışmaları hakkında TEMAD Yalova İl Yönetimi ve Üyelerine bilgi verirken, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesi Başkanı Erdoğan Yıldız, nazik ziyaretlerinden ötürü Dr. Hacı ve ekibine teşekkür etti.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Başkan Güçlü Uluslararası Misafirlerini Ağırladı Başkan Güçlü Uluslararası Misafirlerini Ağırladı

Yalova Ciftlikkoy Temad Sube Belediye Baskan Aday Ziyaret Secim (4)Yalova Ciftlikkoy Temad Sube Belediye Baskan Aday Ziyaret Secim (3)

Editör: Arda Yavuz