Yalova U18 Liginde şampiyon bitime bir hafta kala belli oldu. Amatör Saha-1’de ligin ilk iki sırasını paylaşan Acarspor ile Akköyspor kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen 90 dakikayı ev sahibi ekip 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Bu maç öncesinde 4 puanlık avantaja sahip olan ve aldığı galibiyetle bu kategoride şampiyonluğu kazanan Acarspor’un gollerine Necati Can Yalçın, Buğra Tanrıkulu ve Arda Kahya kaydetti.

Yalova Acarspor Akkoyspor U18 Futbol Lig Sampiyon (2)Kritik karşılaşmayı Mehmet Yıldız yönetirken, yardımcılıklarını İrfan Demir ve Oğuz Kaan Akçan üstlendi. Mücadeleye Akköyspor baskılı başladı. Dakikalar 10’u gösterdiğinde Mavi Beyazlı ekipte sahneye çıkan Batuhan Bakış golü atarak takımını 1-0 öne geçti. Bu golle mücadelede tempo iyice arttı. Karşılaşmanın 18. Dakikasında Acarspor savunma oyuncusu Necati Can Yalçın’ın golüyle 1-1’i yakalamayı başardı. Bu golle şahlanan Sarı Lacivertliler 28’de yıldız transferi Buğra Tanrıkulu’nun golüyle mücadelede 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

Yalova Acarspor Akkoyspor U18 Futbol Lig Sampiyon (3)İkinci yarıda heyecan git gide arttı. Dakikalar 68’i gösterdiğinde Acarspor kontra ataktan Arda Kahya’nın golüyle farkı 2’ye çıkartarak iyice rahatladı. Bu golden sadece 7 dakika sonra Akköyspor Doğukan Şen’in ayağından bulduğu golle umutlarını arttırdı. Mücadelenin 78. Dakikasında Acarspor kalecisi Mete Han Şenel gördüğü kırmızı kartla takımını sahada 10 kişi bıraktı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca Acarspor maçı 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Çocuklar Bu Kez de Bayramları İçin Hamlelerini Yaptı Çocuklar Bu Kez de Bayramları İçin Hamlelerini Yaptı

Yalova Acarspor Akkoyspor U18 Futbol Lig Sampiyon (4)

Editör: Arda Yavuz