Yeşilovaspor Kulübü Başkanı İş insanı Yalçın Oruç’a 2021 yılı haziran ayında başkanlığı bırakan Arabacı geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Ayberk Arabacı’nın başkanlığını yaptığı Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan yardımcılıklarını Mehmet Fuat Çetin ve Aziz Kahraman üstlenirken Beşiktaş Kulübü ile ilişkileri ise Yiğit Aydın sürdürecek. Derneğin yönetim kurulunda Galip Kösem, Veysel Kurtuluş, Fatih Beğiş, Ozan Akyüz, Ferit Sağıroğlu, Ramazan Kara, Ramazan Kuru, Berat Tekalp, Ümit Başpınar, Deniz Demir, Serkan Zenginler, Gonca Pelin Buzdağı, Ebru Arabacı, Gül Başpınar, Kübra Kahraman bulunuyor.

Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nde başkanlık görevine yeniden seçilen Ayberk Arabacı,” 2019 yılında devir aldığım Yalova Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu başkanlığını gördüğüm lüzum üzerine 2021 yılı haziran ayı içerisinde yönetim kurumuzda bulunan değerli iş insanı Yalçın Oruç’a bırakıp yönetim listesinde bulunup her zaman olduğu gibi Beşiktaş için hizmet etmeye devam etmiştim. Değerli ağabeyim Yalçın Oruç’un gördüğü lüzum üzerine tekrar Yalova Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu başkanı olarak kaldığım yerden devam etmeye geldim. Mevcut yönetimden üç isimle yolumuza devam ediyoruz. Yeni dönemde başkan yardımcılıklarını Mehmet Fuat Çetin ve Aziz Kahraman üstlenecek. Kulüp ile ilişkileri Yiğit Aydın sürdürecek. Yönetim kurulumuzun yüzde 80’i Beşiktaş Genel Kurul üyesi de oldu. Burası Yalova ve Yalova Beşiktaşlılar Derneğinin asli görevleri sosyal proje üretip iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz sözü ile yola kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nde Yeniden Arabacı Dönemi (1)

Editör: Rümeysa Şahin