Altınova deplasmanında Hersekspor’un konuğu olan Yeşil Kırmızılılar kaptanı Ferit Erişçi’nin şov yaptığı mücadeleyi 5-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Puanını 45’e yükselten Faruk Yiğit’in ekibinde Ferit’in 4 golünün yanı sıra Mazlum Başaran Yalovaspor’un diğer golüne imza attı. Hersekspor’un tek golünü Emre Kurt kaydetti. 

Yalovaspor Hersekspor Kaptan Ferit Erisci Gol Galibiyet (2)Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanan mücadelede Batuhan Akkuş, Oğuz Kaan Akçan ve Fatih Çetin hakem üçlüsü görev yaptı. Maça Yalovaspor etkili başladı. Dakikalar 10’u gösterdiğinde Yeşil Kırmızılılar kaptanı Ferit Erişçi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole Hersek’in cevabı 27 dakika sonra Emre Kurt’la geldi.

Yalovaspor Hersekspor Kaptan Ferit Erisci Gol Galibiyet (3)1-1’e gelen mücadelede ilk yarının sonlarına doğru goller peş peşe geldi. Yalovaspor önce 39’da Ferit Erişçi’yle ardından 41. Dakikada Mazlum Başaran’la farkı 2’ye çıkartırken, devre arasına saniyeler kala Ferit bir kez daha sahneye çıkıp ilk yarı skorunu 4-1 olarak tayin etti. 

Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi

Yalovaspor Hersekspor Kaptan Ferit Erisci Gol Galibiyet (5)İlk yarıdaki etkisiyle dikkat çeken Yalovaspor ikinci yarıya da hızlı girdi. Kaptan Ferit Erişçi 49’da attığı golle skoru 5-1’e getirdi. Kalan bölümde Yeşil Kırmızılılar rölantide oynarken maç bu skorla sona erdi. 

Yalovaspor Hersekspor Kaptan Ferit Erisci Gol Galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz