Türkiye Hentbol 2. Lig H Grubu’nda mücadele eden Karadeniz temsilcisi ilk maçında rakip fileleri 7 kez havalandırarak büyük alkış topladı. Uzun yıllar Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nde başarıyla ter döken genç sporcu, ilimizi yeni takımına da golleriyle başladı. Hüseyin Kutrup ve Uğur Akalp’in Türk hentboluna kazandırdığı yetenekli sporcu golleriyle Türkiye Hentbol 2. Ligi H Grubunda daha ilk haftadan adından söz ettirdi.

2023-2024 sezonu kapsamında Türkiye Hentbol 2. Lig H Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Sherin İnebolu ilk maçında Karabük Yıldız takımını ağırladı. İlk yarıyı 15-8 üstün kapatan Kastamonu ekibi maçı da 27-20 kazanıp şampiyonluktaki iddiasını ortaya koydu.

Yalovalı oyuncu Yasin Kırmızı ise bu maçta tam 7 gole imza attı. Sherin İneboluspor ikinci haftada 22 Haziran Spor Kulübü’ne konuk olacak. Yalovalı oyuncu Yasin Kırmızı, Amasya deplasmanında da takımının en etkili ismi olması bekleniyor.

Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

Yalova’yı elinden geldiğince en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladığını söyleyen Yalovalı hentbolcu, gollerine devam edip takımını bir üst lige taşımak istediğini söyledi.

yalova-hentbol-mac-yasin-kırmızı-ineboluspor (4)yalova-hentbol-mac-yasin-kırmızı-ineboluspor (2)

Editör: Arda Yavuz