Yalova Üniversitesi’nin Sürekli Eğitim Merkezi, vatandaşların bilgi birikimlerini arttırmak, meslek kazandırmak ve hayata hazırlamak amaçlarıyla Uzaktan(Çevrim İçi) ve Örgün Eğitim olmak üzere eğitimler gerçekleştiriyor. YUFEM’in açtığı programlara katılmak isteyen kişiler belli ücret karşılığında alanında uzman kişiler tarafından eğitim alıyor.

Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi son olarak tersane sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlar için örgün eğitim açma kararı alırken, tersanelerde önemli bir beceri olan kaynakçılıkla ilgili 6 ayrı eğitimler verilecek.

YUFEM eğitimlerle birlikte kullanıcıya teorik ve uygulama yeteneğini kazandırarak, mesleki ve iş hayatındaki çeşitli projelerini gerçekleştirilebilmesini amaçlarken, eğitimlere firmalarda sigortalı olarak çalışan kaynakçı, kaynakçı adayı veya kaynak öğrenmek isteyen personel ile uygun öğrencilerin katılabileceğini açıkladı.

Verilecek Eğitimler;

1.KAYNAKTA KALİTE KONTROL VE GÖRSEL MUAYENE EĞİTİMİ

2.ALÜMİNYUM KAYNAĞI EĞİTİMİ (131 MIG-141 TIG)

3.EN ISO 14731 (Kaynak Koordinasyon Personeli -Görevler ve Sorumluluklar)

İletişim Zirvesi'ne İlgi Büyük Oldu İletişim Zirvesi'ne İlgi Büyük Oldu

4.TUNGSTEN ASAL GAZ ARK KAYNAĞI (141-TIG) EĞİTİMİ

5.ELEKTROTLA ARK ÇELİK KAYNAĞI (111-MMA) EĞİTİMİ

6.METAL-ARK AKTİF/ASAL GAZALTI KAYNAĞI (135 MAG-131 MIG) EĞİTİMİ

Eğitim için son başvuru tarihinin 20 Şubat olduğu belirtilirken, derslerin mart ayında başlayacağı açıklandı. Başvurulara açık tüm eğitimlere ve detaylara  https://yusem.yalova.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-universitesi-tersane-yufem-kaynakcilik-egitim-program (4)yalova-universitesi-tersane-yufem-kaynakcilik-egitim-program (3)yalova-universitesi-tersane-yufem-kaynakcilik-egitim-program (2)yalova-universitesi-tersane-yufem-kaynakcilik-egitim-program (1)-1yalova-universitesi-tersane-yufem-kaynakcilik-egitim-program (1)

Editör: Arda Yavuz