31 Mart 2024 tarihinde yapılacağı açıklanan Mahalli Genel Seçimlere çok az bir zaman kala siyasal partiler Aday Tanıtım Toplantılarını gerçekleştiriyor ve projelerini açıklıyor. Bu partilerden biri olan ve Yalova’daki 14 seçim bölgesinde iddialı olan AK Parti son olarak Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyeliği Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Becan; Acımız Taze Becan; Acımız Taze

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Aday Tanitim Toplanti Belediye Baskan (6)Çiftlikköylü vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Çiftlikköy AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kaya, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkanı Dr. Recep Hacı, Yalova İl Genel Meclis Başkanı ve AK Parti Yalova İl Genel Meclis Üyeliği Adayı Hasan Soygüzel, İl ve İlçe Yönetimi’nden isimler katıldı.

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Aday Tanitim Toplanti Belediye Baskan (7)“Yaparsa Ak Parti yapar, yaparsa Dr. Recep yapar”

Toplantıda konuşma gerçekleştiren AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı, “Biz bu projelerimizi yapmış olduğumuz istişareler ve toplantılar neticesinde karar vermiş bulunmaktayız. Bu projeler 2024-2029 döneminde Çiftlikköyümüzü daha ileri götürecek, daha modern ve daha yaşanılabilir hale getirecek. Eğitimden sağlığa, çevreden altyapıya, her alanda daha ileriye gidebilmek için çalışacağız. Bu projeler Çiftliköyümüze yakın ve değer katacak, bölgesinde parlayan yıldız konumuna getirecek projelerdir. Ancak unutmayalım ki bu yolculukta en büyük sizlerin desteğidir. Yaparsa Ak Parti yapar, yaparsa Dr. Recep Hacı yapar sloganıyla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Aday Tanitim Toplanti Belediye Baskan (8)Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Aday Tanitim Toplanti Belediye Baskan (4)Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Aday Tanitim Toplanti Belediye Baskan (5)Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Aday Tanitim Toplanti Belediye Baskan (3)Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Aday Tanitim Toplanti Belediye Baskan (2)

Editör: Arda Yavuz