Türk siyasetinde zaman zaman da olsa büyük değişimler meydana geliyor. İlimizin en tanınmış isimlerinden biri olan ve Gelecek Partisi’nin Yalova’daki Kurucu İl Başkanlığı görevini uzun yıllar yürüten Kürşat Emre Çandır, İYİ Parti saflarına katılma kararını aldı.

Yalova Kursat Emre Candir Fitoz Iyi Parti Siyaset Rozet (3)

Sinyali Vermişti!

Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi’nin Yalova’daki teşkilatlanmasında büyük rol oynayan ve uzun yıllar boyunca İl Başkanlığı görevini üstlenen Çandır, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde partisinin Yalova Belediye Başkanı Adayı olarak seçimlere girmiş ve istenen sonucu elde edemediğini söyleyerek aktif siyasete ara verme kararını almıştı. Eczacılık işine dönen ve sanat kariyerine yeniden ağırlık veren Çandır, Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici’nin AK Parti’ye geçme kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı zehir zemberek açıklamanın yaparak veda mesajı vermişti. Ortaya çıkan yeni gelişmenin ardından Kürşat Emre Çandır ve beraberindeki Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Metin Fitoz, İYİ Parti saflarına katıldı.

Yalova Kursat Emre Candir Fitoz Iyi Parti Siyaset Rozet (2)

Rozetlerini Müsavvat Dervişoğlu Taktı

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir’in öncülüğünde Ankara’ya giden İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı, Genel Başkanları Müsavvat Dervişoğlu’nun TBMM’deki Grup Toplantısı’na katılım sağladı. Heyet ile birlikte Ankara’ya giden ve İYİ Parti’ye katılma kararı alan Çandır ile Fitoz’un parti rozetleri Genel Başkan Dervişoğlu tarafından takıldı.

Başkan Özdemir; Çiftçi Sahipsiz Değil, Anahtar Parti Yanında! Başkan Özdemir; Çiftçi Sahipsiz Değil, Anahtar Parti Yanında!

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel