Uğur Okulları Anasınıfından EK-VA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Anlamlı Ziyaret
Uğur Okulları Anasınıfından EK-VA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Anlamlı Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Yalova’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Birlikte Kanserle Mücadele Derneği, düzenlediği etkinliklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Yalova’daki kanser hastalarının yaşam kalitesinin artırılması ve kansere dair farkındalığın yaygınlaştırılması için büyük çaba harcayan derneğin son programının detayları da belli oldu.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kocaeli Kanserle Mücadelesi Derneği ile iş birliği yapan BİKAMDER, 1–30 Kasım arasında kutlanan Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Çiftlikköy Belediyesi’ne ait Düğün ve Konferans Salonu’nda kahvaltı etkinliği düzenleme kararı aldı.

26 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak programda, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Salih Topçu ile Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Binnaz Sarper’in konuk olarak akciğer kanseriyle ilgili önemli bilgiler paylaşacağı ve söyleşi gerçekleştireceği bildirildi.

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel