Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, "İnsan, daha iyi bir dünyanın anahtarıdır." sözünden yola çıkarak 2024 yılının ilk seminer grubunu açmanın coşkusu ile beraber tekrar hayatın ve felsefenin derin sularına inecek. Seminer ile ilişkin açıklama yapan Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, “Uzun yıllardır büyük ilgi gören, güncel adı ile "Yaşam için Pratik Felsefe Seminer Dizimiz"e başlamak üzere kendini ve doğayı tanımak, derinleşmek, öğrenmek ve araştırmak isteyen; felsefi bir alt yapısı olsun/olmasın herkesi davet ediyoruz” dedi.

35 yıldır "Felsefe, Kültür ve Gönüllülük" alanlarında faaliyetlerimizi sürdürdüklerini belirten Aktif Felsefe, “Felsefe ve psikoloji seminerlerinden ekoloji çalışmalarına, kültürel gezilerden arama kurtarma faaliyetlerine, insani yardım çalışmalarından sanatsal aktivitelere kadar farklı dallarda birçok teorik ve pratik çalışmayı 'gönüllülük' esasına göre gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşu olarak yeni felsefe seminer gruplarımızı açmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

04 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da Aktiffelsefe Yalova'nın Rüstempaşa Mah. İsmet Acar Cad. No:11 Kat:2 Merkez/Yalova  adresindeki binada düzenlenecek olan ücretsiz seminere kayıt formunu doldurarak katılabilirsiniz.

Kayıt Bağlantısı ve/veya Karekodu: https://forms.office.com/r/Lfcwwb3wY6

Gökyüzü turuncuya boyandı Gökyüzü turuncuya boyandı

Editör: Arda Yavuz