Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar, Takım Satranç Şampiyonası kapsamında hafta sonunda Yalova’da il seçmeleri yapıldı. Yalova Belediyespor, Altınkale Satranç Spor Kulübü, Doğuşspor, Acarspor ve Doğanspor kulüpleri U-12(Kız-Erkek) ve U-18(Kız-Erkek) kategorilerinde mücadele etti.
Yalova Turkiye Satranc Il Secme Altinkale Satranc Spor Kulup Birinci Madalya (4)U-12 genel kategoride birinciliği ilimizin satrançtaki başarılı kulüplerinden Altınkale Satranç Spor Kulübü kazandı.
Yalova Turkiye Satranc Il Secme Altinkale Satranc Spor Kulup Birinci Madalya (1)Yalova Belediyespor ikinci sırada yer aldığı bu kategoride Doğuşspor üçüncü, Acarspor dördüncü ve Doğanspor beşinci oldu.  U-12 kızlarda da kürsünün en üst basamağında Altınkale Satranç Spor Kulübü yer aldı. Onu Acarspor, Doğanspor ve Doğuşspor takip etti. U-18 genel takım sıralamasında Altınkale şampiyon olurken, Yalova Belediyespor ikinci, Doğuşspor üçüncü ve Acarspor’da dördüncülüğü kazandı. U-18 kızlar kategorisinde Altınkale Satranç Spor Kulübü ile Yalova Belediyespor ilk iki sırayı paylaştı. 
Yalova Turkiye Satranc Il Secme Altinkale Satranc Spor Kulup Birinci Madalya (2)Nefes kesen müsabakaların ardından kulüplere kupa ve madalyaları Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat tarafından takdim edildi.

Editör: Arda Yavuz