Yalova’yı Altınova Belediyespor’un temsil edeceği organizasyonda 69 ilden 126 takımın katılımı ile 6’şar takımlı 19 grupta 04-07 Mayıs 2023 tarihlerinde, 4 ’er takımlı 3 grupta ise 05 -07 Mayıs 2023 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 tarafsız grup merkezinde oynanacak.

Birinci Kademe müsabakalarına aynı ilden iki ve daha fazla takımın katılması halinde, takımların hangi grup merkezlerine gideceğinin belirlenmesi için ilin ASKF Başkanı, TÜFAD Şube Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi ile ilgili takımların birer temsilcilerinin katılacağı kendi illerinde düzenlenecek toplantıda kura çekimi yapılacak.

“Altınova Tur Arayacak”

Yalova U18 Ligi Play-Off finalinde Doğuşspor’u 4-1 mağlup eden Altınova Belediyespor 1. Kademe maçlarını Sakarya’da oynayacak. Sarı Yeşilli ekibimizi birbirinden güçlü rakipler bekliyor olacak. Altınova’nın rakipleri arasında İstanbul’dan Başakşehirspor ve Silivrispor, Kocaeli’nden Gebzespor ve Kocaeli Güneşspor ile Tekirdağ’dan Tekirdağspor bulunuyor. Yalova’daki hazırlıklarını 3 Mayıs Çarşamba günü tamamlayacak olan Sarı Yeşilliler ardından Sakarya’ya hareket edecek.

Editör: Rümeysa Şahin