Fransa’nın ev sahipliğinde yapılacak Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Milli takımımız son kampını Yalova’da gerçekleştiriyor. 1-8 Haziran tarihleri arasında Haute Savoie Şehri'nde oynanacak müsabakalara şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Milliler geçen hafta Çorum’da çalışmalarını tamamlamıştı.

Ampute Milli Futbol Takımı, iki Avrupa şampiyonluğunun ardından son Dünya Kupası'nı da kazanarak bu branşta dünyanın zirvesine yerleşirken müzesine bir Avrupa Şampiyonluk kupasını daha götürmek istiyor.

Yalova Fransa Amput Milli Futbol Takim Kamp Hazirlik Avrupa Sampiyona (4)Yalova Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirdiği kampın ilk gününde ise Amupute Milli takımını Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ziyaret ederek dev organizasyon öncesinde başarı dileklerini teknik ekip ve oyunculara iletti.

Yalova’yı çok sevdiklerini ve birçok defa burada kamp yapma fırsatı bulduklarını ifade eden Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, 30 Mayıs’a kadar Yalova’da çalışmalarını sürdüreceklerini belirtirken, taktik antrenmanlarını, duran top organizasyonlarıyla birlikte saha içindeki A planı, B planlara odaklanacaklarını belirtti. 30 Mayıs'ta sona erecek Yalova kampının ardından Milli takım kafilesi İstanbul'a geçecek ve oradan hava yoluyla şampiyonanın yapılacağı Fransa’nın Haute Savoie Şehri'nde geçecek.

Yalova Fransa Amput Milli Futbol Takim Kamp Hazirlik Avrupa Sampiyona (2)

Editör: Arda Yavuz