35 Araç ve Sürücüsüne Radar Cezası! 35 Araç ve Sürücüsüne Radar Cezası!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadelede toplumsal bilincin oluşmasına yönelik bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 14 Eğitim faaliyeti ile Okul yöneticileri, öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri ile Öğrenci Velilerine yönelik “Narkoanne & Narkorehber Yetişkin Eğitimi” düzenlendi. 
Uyuşturucu madde kullanımı ve uyuşturucu madde bağımlılığı hususunda bilinçli, farkında olan bir toplum hedefiyle gerçekleştirilen bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmaları sürecinde Tamamı Anne ve Anne Adayı olmak üzere toplam 585 vatandaşa ulaşıldı.
Konuya ilişkin Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Toplumun Huzur ve Güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemizde; uyuşturucuya hayır diyebilen bir toplum inşa etmek amaç ve hedefimiz kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Yalova Il Emniyet Milli Egitim Mudurluk Uyustucu Madde Bagimlilik Narkoanne (2)

Editör: Arda Yavuz