2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Yalova’nın en önde gelen fast&food firmalarından Attaa Pizza&Burger, tüm hızıyla devam eden 22 yaş altı CEV Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'ndaki yerini aldı. Eşsiz lezzetleri ve sıra dışı kampanyalarıyla Yalovalıların kalbinde taht kuran firmanın sahibi Görkem Gültekin,” Hayallerimizin ilk adımı için buradayız” dedi.

Önümüzdeki günlerde yeni yatırımlarıyla Yalovalılara hizmet vermeyi hedefleyen Attaa Pizza&Burger Tigem Tatil Park Tesislerinin ev sahipliği yaptığı Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği CEV Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda kurduğu stantla büyük ilgi görüyor.

9 Haziran Pazar günü sona erecek turnuva boyunca organizasyonda yer alacak Attaa Pizza&Burger, pizzaları, hamburgerleri ve sosisli ekmeği ile dikkat çekiyor. Görkem Gültekin, stantlarında ağırlayacakları misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi sağlıyor.

Attaa Pizza&Burger İşletme Sahibi Görkem Gültekin,” Firma olarak var olduğumuz Yalova için güzel planlarımız var. Bu planın ilk parçası olarak CEV Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda yerimizi alarak hizmet vermeye başladık. Önümüzdeki günlerde değerli Yalovalıları güzel fikirlerimizle buluşturacağız. Bunun planlamalarını yapıyoruz. Farklı konseptlerle hemşerilerimizi Attaa Pizza&Burger çatısı altında buluşturacağız. Tüm Yalovalılara bizi takip edin ve bekleyin demek istiyorum” diye konuştu.

MUHABİR/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Plaj Voleybol Attaa Pizza Hamburger Stant Lezzet Yemek Mola Sporsever (8)

Yalova Plaj Voleybol Attaa Pizza Hamburger Stant Lezzet Yemek Mola Sporsever (9)

Yalova Plaj Voleybol Attaa Pizza Hamburger Stant Lezzet Yemek Mola Sporsever (6)

Yalova Plaj Voleybol Attaa Pizza Hamburger Stant Lezzet Yemek Mola Sporsever (7)

Yalova Plaj Voleybol Attaa Pizza Hamburger Stant Lezzet Yemek Mola Sporsever (4)

Yalova Plaj Voleybol Attaa Pizza Hamburger Stant Lezzet Yemek Mola Sporsever (1)

Yalova Plaj Voleybol Attaa Pizza Hamburger Stant Lezzet Yemek Mola Sporsever (2)

Muhabir: RÜMEYSA ŞAHİN