“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası bugün başlıyor. 6-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Tatil Park Plajı’nda gerçekleştirilecek olan müsabakalara 30 ülkeden 64 takım ve 128 sporcu katılıyor. Erkeklerde ülkemizi Sacit Kurt-Batuhan Kuru, Ahmet Can Tür-Tuna İmdat ve Nevzat Kaan Erol-Barış Güldalı ikilileri temsil edecek.
Yalova Avrupa Cev Plaj Voleybol Avrupa Sampiyona Tigem (4)Kadınlarda kategorisinde Türkiye adına Ceylin Sayar-Su Şimdim, Esra Demirkıran-Nehir Kiraz ve Naz Akyüz-Irmak Gökçen ikilileri mücadele edecek. U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın lansmanı, Maxwell Resort Thermal Hotel’de gerçekleştirilmişti.
İlk iki gün grup ve son gün ise final müsabakalarının yapılacağı 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nı Yalovalılar ve spor severler ücretsiz olarak takip edebilecek. Bugün başlayacak dev organizasyonda ilk maç 09:00’da başlayacak ve son müsabaka 19:00’da oynanacak.
Bugün start alacak organizasyon öncesinde Türkiye Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımı Oyuncusu Batuhan Kuru ve Irmak Gökçen, Yalova’ya ev sahipliği için teşekkür etti.

Yalova Avrupa Cev Plaj Voleybol Avrupa Sampiyona Tigem (3)

Kaynak: Haber Merkezi