Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret

Yalova’nın başarılı teknik adamlarından Aytaç Yaka, Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Şile Yıldız ile yolları kendi isteği doğrultusunda ayrıldı. 1 Mart Cuma günü şampiyonluk adayı Beykoz İshaklı Spor Faaliyetleri A.Ş.’ye konuk olan Yaka’nın ekibi rakibine hakemlerin hatalı kararları sonrasında 3-1 mağlup olmuştu.
Yalovaspor ile Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşayan Aytaç Yaka, Şile Yıldız kariyerine ise 1-0’lık İnkilap galibiyetiyle başlamıştı. Sonrasında İstanbul ekibiyle 15 maça çıktı. Bu süreçte Şile takımı 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken 21 puan topladı.
Aytaç Yaka’nın teknik ekibinde Yalovaspor’da da beraber çalıştığı Eren Özen’de bulunurken, devre arasında Yalovalı futbolcular Baran Akbaş, Muhammet Furkan Kıral ve Bahtiyar Yenigül’ü Şile Yıldızspor’a transfer etmişti. 
İstanbul ekibiyle yollarını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Aytaç Yaka,” Şile Yıldızspor ile bugün itibariyle kendi isteğimiz üzere ayrılmış bulunuyoruz. Severek çalışma imkanı bulduğumuz bu kulüpte bazı şeylerin değişmesi düşüncesi ile başkanımızdan affımızı istedik. Hiçbir hakkımız kalmayarak ayrılmış bulunuyoruz. Bunun içinde ayrıca Hasan Çiftçi başkanımıza teşekkür ederim. Ayrıca isimlerini tek tek söylemek istediğim kulübün değerli insanları sportif direktörümüz Mahmut Al’a, kulüp müdürümüz adil bey tesis sorumlumuz Ali bey ve tüm personele bize bu aile ortamını sundukları için teşekkür ediyorum. Çetin Kaya abim ve Fethi Koyuncu abimde her zaman gönülden ve kalben bizi destekledikleri için onlarada çok teşekkür ederim” diye konuştu.
 

Editör: Arda Yavuz