4 karşılaşmanın berabere bittiği bu haftada bir ev sahibi ekip kazanırken, iki de deplasman takımı maçlarını galip tamamladı. Üçüncü mağlubiyetini alan Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü 55 puanla liderliğini sürdürürken, 46 puana sahip Yeşilova ikinci, 44 puanlı Burhaniye Belediyespor ise üçüncü sıradaki yerini korudu.  Küme düşme hattını 16 puanı bulunan temsilcimiz Altınova Belediyespor ile 11 puanlı Görükle İpekspor oluşturmaya devam etti.

Yalova Bolgesel Amator Lig Bal Altinova Yesilova Hafta Sezon (2)22. hafta maçları kapsamında Yeni Çanspor’u ağırlayan Yeşilovaspor 2-0 öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Bursa’da Doğugücü’nün konuğu olan Altınova Belediyespor evine 1-1’lik eşitlikle döndü.

Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi Termal’de Bisiklet Tutkunları Pedal Çevirdi

Yalova Bolgesel Amator Lig Bal Altinova Yesilova Hafta Sezon (3)Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne konuk olan Burhaniye Belediyespor 90+8’de bulduğu golle rakibini 3-2 devirdi. Eti Maden Etispor sahasında son sıradaki Görükle İpekspor engelini 4-0’lık farklı skorla geçti. Hendekspor ile Mustafakemalpaşaspor Belediye mücadelesinde takımlar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Arifiye Kalaycıspor deplasmanına çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 90 dakikadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bigaspor ile Karasuspor karşılaşması da 1-1 sonuçlandı. Bölgesel Amatör Lig 3. Grubun 23. Hafta maçları 21 Nisan Pazar günü oynanacak.

Editör: Arda Yavuz