2. Amatör Küme B Grubunda çıkışta olan kaptanlığını Necmi Yıldız’ın yaptığı Paşakent77 Şahinspor çıkışını sürdürdü. İlk yarının son haftasında Ortaburunspor’a konuk olan Sarı Siyahlılar 4-0 öndeyken çıkan saha olayları sonrasında maç yarıda kaldı. Puanını 15’e yükselterek adım adım zirveye yürüyen Paşakent’in gollerine Muhammet Bayzan(2), Murat Seyitoğlu ve Doğukan Seymen Demirtaş imzasını attı.

Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Yalova Amator Kume Ortaburun Pasakent Deplasman Galibiyet (3)Karşılaşmaya Amatör Saha-1 ev sahipliği yaparken Sezer Arıcı, Kaan Duman ve Melih Çetin hakem üçlüsü görev yaptı. Maça etkili başlayan kaptan Necmi Yıldız ve arkadaşları ilk dakikadan golü kokladı. Dakikalar 12’yi gösterdiğinde Sarı Siyahlılar Muhammet Bayzan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle kontrolü de eline alan Paşakent takımı devre arasına ise Muhammet’in 33’te gelen golüyle 2 farklı üstün girdi.

İkinci yarıya da Paşakent77 Şahinspor etkili başladı. 49. Dakikada kontra atağa kalkan Sarı Siyahlı ekipte Doğukan Seymen Demirtaş ceza sahasına girip şık bir gole imza attı. Bu golden sadece 11 dakika sonra gelişen konuk ekip atağında Ortaburun savunmasının ofsayt diye duraksadığı anda Murat Seyitoğlu sahneye çıkarak topu ağlarla buluşturdu.

Yalova Amator Kume Ortaburun Pasakent Deplasman Galibiyet (2)Bu golden sonra ev sahibi ekip maçın hakem triyosuna yönelik yoğun itirazlarda bulundu. Orta hakem Sezer Arıcı önce kaleci Volkan Kurt’u ardından ise Berkay Dinç’e kırmızı kart gösterirken artan saha olayları nedeniyle maçı tatil etti.

Editör: Arda Yavuz