Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı

yalova-subasi-belediye-baskan-ev-hane-aile-ziyaret (2)Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, fırsat bulduğu her anı değerlendirerek belde sakinlerinin kapılarını çalmaya devam ediyor. Canbay, Subaşı’nın her bölgesini karış karış gezerek vatandaşlarla yakından ilgileniyor.

“Gayretimiz Ve Çabamız, Subaşılı Vatandaşlarımız İçin”

yalova-subasi-belediye-baskan-ev-hane-aile-ziyaret (3)Vatandaşlarla sürekli bir araya geleceklerini belirten Başkan Canbay, “Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Hizmet noktasında zamanı verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın isteklerini, öngörülerini yakından dinliyoruz. Gayretimiz ve çabamız bütün Subaşılı vatandaşlarımız içindir” diye konuştu. Belediye Başkanı Canbay, “Bizler bu milletin hizmetkârıyız. Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdürdüğümüz yoğun iş tempomuzun arasında komşularımızı evlerine misafir olarak, hayır dualarını aldığımız vatandaşların güler yüzü, bizlere güç veriyor” dedi. Hane gezileri sırasında vatandaşların kahve teklifini geri çevirmeyen Canbay, konuk olduğu evlerde vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Editör: Arda Yavuz