“Vakıflar, En Önemli Kurumlarımızın Başında Gelir” “Vakıflar, En Önemli Kurumlarımızın Başında Gelir”

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay “Hoş Geldin Bebekziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Turan Canbay, gün içerisindeki yoğun çalışma programlarının ardından ev ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor. Belde sakinlerinin yeni doğan bebekleri için tebrik ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Canbay, son gerçekleştirdiği ziyaretlerde Gültekin, Korkmaz, Akyüz ve Süme ailelerinin misafiri oldu.
“Hoş Geldin Minik Subaşılı”
Belediye Başkanı Turan Canbay, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek tüm vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti, “Beldemizde ikamet eden vatandaşlarımızın yeni doğan çocukları için tebrik ziyaretleriyle vatandaşlarımızın evlerine konuk olmaya devam ediyorum. Yeni doğan bebekleri ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek ilk hediyelerini bizzat teslim ediyoruz. Bebeklerimizin vatanımıza ve milletimize faydalı birer evlat olmalarını temenni ediyorum. Tüm çocuklarımıza sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum.” Dedi.
“Başkanımızın Ziyareti Bizleri Mutlu Etti”
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren aileler yaşadığı duyguları şu sözlerle aktardı: "Başkanımızın ziyareti bizleri oldukça mutlu etti. Allah kendisinden razı olsun. Başkanımızın çalışmalarından oldukça memnunuz. Başka illerden gelen misafirlerimizde burada yapılan hizmetleri görünce çok beğeniyorlar. Subaşı Belediyemizin hizmetleri ile gurur duyuyoruz.” diye konuştu. Ziyaretler kapsamında, yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaçları karşılanarak, ailelerin mutluluklarına ortak olunuyor.

yalova-subasi-belediye-baskan-ev-ziyaret-bebek (1)yalova-subasi-belediye-baskan-ev-ziyaret-bebek (2)

Editör: Arda Yavuz