2023-2024 sezonunda Süper Amatör Kümenin yanı sıra U-16 Liginde ve U-14 Liginde şampiyonluk yaşayan U-15 Ligini ise ikinci sırada noktalayan kadın futbolunda da başarılarla dolu bir sezon geçiren Yalovaspor, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in konuğu oldu.
Bu sezon Yeşil Kırmızılı ekibimiz 22’de 22 yapıp 66 puanla namağlup olarak şampiyon olup adını Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ne yazdırırken, altyapıya verdiği önemin meyvelerini de birçok kategoride derece elde ederek toplamaya başlamıştı. 
Yalova Belediye Baskan Yalovaspor Futbol Takim U14 U16 Ziyaret Kutlama (3)Ziyarette Yeşil Kırmızılı ekibin başkanı İsmail Kaya’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte A takım antrenörü Faruk Yiğit, yardımcıları İlkay Margılıçlı ve İbrahim Ocakçı, takım kaptanları Ferit Erişçi, Orhan Pamukçu, Mustafa Serkan Demirel’le birlikte altyapı antrenörü Doğan Topçular’da yer aldı.
Elde edilen başarılardan ötürü Yalovaspor’u tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel,” Yalovaspor Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya, yöneticiler, teknik kadro ve oyunculardan oluşan heyeti makamımızda ağırladık. Kendilerini şampiyonluklarından dolayı bir kez daha kutladık” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Başkan Gürel’e sürpriz yapan Yalovaspor Başkanı İsmail Kaya kendisine 77 numaralı ve sırtında Mehmet Gürel yazan formayı hediye etti.  

Heyecan Dolu Bir Hafta Başlıyor Heyecan Dolu Bir Hafta Başlıyor

Yalova Belediye Baskan Yalovaspor Futbol Takim U14 U16 Ziyaret Kutlama (2)

Editör: Arda Yavuz