Yalova’da Bir Binanın Çatı Katında Çıkan Yangında 4 Daire Küle Döndü Yalova’da Bir Binanın Çatı Katında Çıkan Yangında 4 Daire Küle Döndü

31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. Seçimler sonucu Türkiye’ye ve Yalova genelinde büyük değişimler meydana gelirken, belli bölgelerdeki mevcut başkanlar pozisyonlarını korudu. Bunlardan biri de Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel oldu. Başkan Temel, Milliyetçi Hareket Partisi tarafından tekrar aday gösterildi ve seçimler sonrası üst üste 2. kez Belediye Başkanı seçildi. 
Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Iftar Yemek (2)Esenköy’ün sevilen Başkanı Temel, Ramazan ayı boyunca Esenköy Belediyesi’nin aracılığıyla vatandaşlarına iftar yemekleri vermişti. Bu gelenek seçim sonrası da bozulmadı ve Başkan Temel, kendisini seçenlere teşekkür etmek amacıyla Esenköy Liman Bölgesi’nde iftar yemeği organizasyonunu düzenledi. Vatandaşlar ezanın okunmasının ardından oruçlarını açtı.
Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Iftar Yemek (1)“Kazanan Esenköy’dür”
Organizasyona ilişkin açıklamalar yapan Başkan Temel, “Bu Akşam Liman İçinde Düzenlemiş Olduğumuz Teşekkür İftarlarımıza Katılan Beldemiz Halkına ve Misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi Sunarız. Bizlere Vermiş Olduğunuz Destekler Neticesinde 5 yıl Daha Sizlere Hizmet Etmenin Gurur ve Mutluluğunu yaşamaktayız. Bu seçimin kaybedeni yok, Kazananı ise sadece Esenköy'dür...

Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Iftar Yemek (6)Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Iftar Yemek (5)Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Iftar Yemek (4)

Editör: Arda Yavuz