Bu yıl 8-14 Nisan tarihleri arasında Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yılı kutlanıyor. Polis Haftası olarak kutlanan bu dönem için Emniyet mensupları için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu Çiftlikköy’ün yeni Belediye Başkanı seçilen Adil Yele, ilçedeki emniyet mensupları ve aileleri ile bir araya geldi. Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Sevda Veli, emniyet mensuplarım ve aileleriyle birlikte oruçlarını aça Yele, davete katılan tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova’da 2 Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı Yalova’da 2 Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (9)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (7)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (8)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (6)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (2)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Polis Hafta Iftar Yemek (1)

Editör: Arda Yavuz