Başkan Gürel, Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yıl Dönümünü Kutladı Başkan Gürel, Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yıl Dönümünü Kutladı

“2023 yılını, Yalova’mızın her alanda yükselişini sürdürmek için yoğun çalışma temposuyla geçirdik” diyen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, 2024 yılının ilk gününü de hemşehrileriyle birlikte geçirdi. Gazipaşa Caddesi ve sahil boyunca tur atan Başkan Tutuk, hemşehrilerinden gelen talep ve önerileri ilk ağızdan dinledi. Fırtına ve yağışlar nedeniyle zarar gören Şiir Yolu’nda da incelemelerde bulunan Başkan Tutuk, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak için gayret gösteriyoruz. Her zaman bizlerle omuz omuza veren, gönül birlikteliği sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yeni Yılın Yeni Umutlarını Paylaştı

Hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Tutuk, yeni yılın yeni umutlarını da hemşehrileriyle paylaştı. Başkan Tutuk, “Yeni yılda tüm dünya yeni umutlar yaşarken biz de ailemizin birer ferdi olarak gördüğümüz hemşehrilerimiz ile umutlarımızı paylaştık. Onlardan aldığımız destek ve takdir, çalışma azmimizi perçinliyor. 2024 yılında da yapacağımız çalışmalarla Yalova olarak Türkiye Yüzyılı’na katkı sağlamaya devam edeceğiz. Hem şehrimizi hem ülkemizi çok daha parlak ufuklara taşımak için gayretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

yalova-belediye-baskan-sokak-yeni-yil-vatandas (6)yalova-belediye-baskan-sokak-yeni-yil-vatandas (5)yalova-belediye-baskan-sokak-yeni-yil-vatandas (4)yalova-belediye-baskan-sokak-yeni-yil-vatandas (3)yalova-belediye-baskan-sokak-yeni-yil-vatandas (1)

Editör: Arda Yavuz