yalova-adnan-menderes-kapali-pazar-yer-ak-parti-belediye-baskan-ziyaret (3)Başkan Tutuk’a ziyarette; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ile teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

“Gönlümüz ve Dualarımız Sizinle”

yalova-adnan-menderes-kapali-pazar-yer-ak-parti-belediye-baskan-ziyaret (5)Pazaryeri esnafının talep ve önerilerini dinleyen, onlara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkan Tutuk, mahalle sakinleri ile bol bol sohbet etti. Başkan Tutuk, hemşehrileri ile yaptığı sohbetlerde istekleri alarak talimata dönüştürdü, taleplere yönelik gerekli çalışmaları başlattı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Yalova’ya hizmetlerinden dolayı Başkan Tutuk’a teşekkür edip; “Gönlümüz ve dualarımız sizinle. Allah’ın izniyle yanınızdayız”, “Şehrimizde yapılamayanları yaptınız. Mahallemizdeki sorunları çözdünüz. Sizinleyiz, başkanım” şeklinde slogan attı.

Başkan Tutuk, program sonrası yaptığı konuşmada; “Evine helalinden lokma götürme derdinde olan esnaf ve sanatkârlarımız başımızın tacı. Her zaman onların emrinde ve hizmetindeyiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bizlere gösterdikleri samimi destek ve ilgiden dolayı her birine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da esnaf ve vatandaşlarımız ile işbirliği içerisinde güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

yalova-adnan-menderes-kapali-pazar-yer-ak-parti-belediye-baskan-ziyaret (1)yalova-adnan-menderes-kapali-pazar-yer-ak-parti-belediye-baskan-ziyaret (2)

Editör: Arda Yavuz