Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) projesi kapsamında düzenlenen ‘Geleceğe Pedal Çevir’ etkinliği kapsamında yaklaşık 200 öğrenci, öğretmenleriyle beraber Çiftlikköy sahilinde bisiklet sürdü. Çiftlikköy Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nun, obeziteye karşı farkındalık sağlamak ve sağlıksız yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiği proje kapsamında yapılan bisiklet etkinliğine Başkan Yele de katıldı.

Yalova Ciftikkoy Belediye Baskan Adil Yele Bisiklet Yeges Pedal Sahil (3)Başkan Yele, sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla hazırlanan projeye destek verdiğini belirterek, “Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte obezite ve sağlıksız koşullara dikkat çektik. Sporun her türü öğrencilerimiz için oldukça faydalı. Gelecekte sağlıklı bir toplum yaratmak için obeziteye karşı mücadele etmeli ve sporu teşvik etmeliyiz” diye konuştu.

Başkan Yele, “Doğa İçin, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz” Başkan Yele, “Doğa İçin, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz”

Yalova Ciftikkoy Belediye Baskan Adil Yele Bisiklet Yeges Pedal Sahil (4)Yalova Ciftikkoy Belediye Baskan Adil Yele Bisiklet Yeges Pedal Sahil (2)

Editör: Arda Yavuz