Bayram öncesi devam eden durgunluğun ardından son birkaç gündür yoğunluğun ve bununla birlikte fiyatların da arttığını ifade eden Ertekin, fiyatların artan maliyetlerden kaynaklı yükseldiğini de sözlerine ekledi. Müşterilerinin en çok tercih ettiği işlemlerin manikür, pedikür, kaş-bıyık ve ağda ile saç bakımı ve boya olduğunu ifade eden Ertekin, cilt bakımı uygulamalarının diğer işlemlere kıyasla daha fazla rağbet gördüğünden bahsetti.

Yalova’da Değişik Nakliyat! Yalova’da Değişik Nakliyat!

Kazançlarının eskiye kıyasla daha fazla olmasına rağmen giderlerinin de fazla miktarda olmasından dolayı gelir ve gider dengesinin eşitlendiğinden bahseden Ertekin, giderlerden dolayı artan fiyatların insanların işlem yapmaktan kaçınmasına neden olduğunu açıkladı. 100 liraya yapılan saç boyama işleminin şu anda 400-500 TL maliyetle yapılabildiğini söyleyen Ertekin, asgari ücretin artmasıyla giderlerin düşmediğini ve bundan kaynaklı yüksek fiyat artışlarına bir düzenleme getirilmesi gerektiğini düşündüğünü dile getirdi.

Kuaförüne gelen müşterilerin ağırlıklı olarak gençlerden oluştuğunu fakat tesettürlü veya yaşça büyük müşterilerin de müşteri portföylerinde yer aldığını dile getirdi.  Bayram öncesi yoğunluğun son 1 hafta kalmasıyla birlikte giderek arttığından ve fazla yoğun oldukları dönemler yardım almalarının da gerekebildiğini belirten Ertekin, işletmekte olduğu kuaförün işleyişinin bu şekilde olduğunu ifade ederek sözlerini sonlandırdı.

Tuğba ALTIN/Haber

Editör: Rümeysa Şahin