2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelli Erkek Futbol Millî Takımımız, Antalya'da düzenlenen 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nda üçüncülük mücadelesi verecek.
A Grubunda yer alan kadrosunda Safranspor’un orta sahadaki yıldızı Zübeyir Nalbant ve Çiftlikköy Belediyespor’un golcüsü İsmail Arda Yamaç ve Akköyspor’un genç dinamosu Muhammet Yıldız’ı barındıran Ay-yıldızlılarımız ilk maçında Fransa’ya 2-0 mağlup olduktan sonra Belçika’yı 3-1 devirip Polonya engelini de 4-1’le aşarak adını çeyrek finale yazdırdı.
Türkiye çeyrek finalde ise İngiltere ile karşılaşırken Musa Bulut ve Mete Kılıç'ın attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırmıştı.
Yarı finalde ise Türkiye’nin rakibi Ukrayna oldu. Bu mücadeleye Zübeyir Nalbant ve İsmail Arda Yamaç ilk 11’de başladı. Milliler maça “Filistin’in çığlığını duyuyoruz” pankartıyla çıkarak Dünyaya önemli mesaj verdi.
Ay-Yıldızlılarımız rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Ukrayna finalde İtalya’yı eleyen Fransa’yla şampiyonluk maçına çıkacak. 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Türkiye ise İtalya’yla Avrupa üçüncülüğü için mücadele edecek.

Yalova Antalya Avrupa Isitme Engelli Sampiyona Italya Bronz Madalya Mac (4)Yalova Antalya Avrupa Isitme Engelli Sampiyona Italya Bronz Madalya Mac (2)Yalova Antalya Avrupa Isitme Engelli Sampiyona Italya Bronz Madalya Mac (1)

Kaynak: Haber Merkezi