Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan derginin 13. sayısı yayınlandı. Dergi de sürdürülen eğitim faaliyetleri ile ilgili birçok konuya yer verildi. Konuyla ilgili bilgi veren Yalova milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ise, “ 81 Çalıkuşu Yalova e-dergimizin 13. sayısından merhaba!

Bir dönemi daha geride bırakırken müdürlüğümüzde ve okullarımızda 2023 yılının son iki ayında hayata geçirilen projelerle etkinlikleri sizlerle buluşturuyoruz. Bu sayımızda Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) ile okullanımızda kazanılan ivmeyi fark edeceksiniz. Okullarımızda gerçekleştirilen bilim söyleşilerinden, eğitim konferanslarına kadar birçok kazanımı destekleyici faaliyetleri okuyacaksınız. Ayrıca bu ay kentimizde ve okullarımızda ağırladığımız, Bakan Yardımcımız Sn. Nazif Yılmaz eşliğinde gerçekleştirdiğimiz eğitim ziyaretlerimizi de göreceksiniz. Geçtiğimiz iki ay boyunca gerek müdürlüğümüzde gerek okul ve kurumlarımızda birçok çalışmaya imza atıldı. Kasım ara tatilinin ardından Suzan Tuna İlkokulunu öğrencilerimizle buluşturduk. Sadece Aralık ayında değil her daim yanlarında olduğumuz özel gereksinimli vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle çok güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Okullarımızda öğrencilerimize kan bağışının önemini kazandırmak amacıyla Kızılay Yalova Şubesi işbirliğiyle okullarımızda bağış kampanyaları düzenledik ve kan ile kök hücre bağışında Yalova'mızda bir rekora imza attık.

Sevgili öğrencilerimiz, saygıdeğer meslektaşlarım ve kıymetli velilerimiz, daha birçok etkinliğe yer verdiğimiz bu sayımızla yeni bir yıla da giriş yaptık. 2024 yılının ülkemize ve dünyamıza barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, eğitim camia- mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dergimizi oluşturmamızda ve sizlerle buluşturmamızda emeği geçen öğretmenlerimize ve mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyor, keyifli okumalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

MEB, Öğretmen Atama Kılavuzunu Yayınlandı MEB, Öğretmen Atama Kılavuzunu Yayınlandı

yalova-mem-mudur-halil-ibrahim-akmese-calikusu-dergi

Editör: Arda Yavuz