Harmanlar Mahallesi'nde Su İsale Hattı Yenileme Çalışmaları Tamamlandı Harmanlar Mahallesi'nde Su İsale Hattı Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Yalova’nın bir numaralı turizm bölgesi Çınarcık, yaz ayına girmeye kısa bir süre kala hazırlıklarını son sürat devam ediyor. Belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ederken bu kapsamda Hasanbaba Mesire Alanında Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde faaliyetler gerçekleştirdi.

Çınarcık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Hasanbaba Mesire Alanında kapsamlı bir temizlik çalışması yapılıyor. Temizlik konusundaki hassasiyetini her fırsatta dile getiren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Temiz bir Çınarcık’ı kurmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Hasanbaba Mesire Alan Cinaralti Caybahce Temizlik Cicek Ekme Haber (2)Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde Mevsimlik Çiçek Ekimi Yapıldı

Çınarcık Belediyesine bağlı ekipler; kent genelinde çevre düzenlemesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde mevsimlik çiçek ekimi yapan ekipler, çay bahçesini güzel bir görünüme kavuşturarak ziyaretçilerinin daha kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak.

Editör: Arda Yavuz