Ata Park Artık Daha Güzel! Ata Park Artık Daha Güzel!

Sürdürülebilir ve temiz bir Marmara Denizi için bu yıl 3.sü düzenlenen “Marmara Denizi Günü” için 8 Haziran Cumartesi günü Marmara Denizi’ne kıyısı olan kentler sahillere indi. 2021 yılında Marmara Denizi'nin kirlilik ve müsilaj krizi ile karşı karşıya kalmasının ardından Marmara Denizi Bütünleşik Stratejik Planı çerçevesinde ilan edilen bu özel güne Yalova’da Marmara Denizi’ne kıyısı olan yerleşimler sahil boyunca temizlik yaptı. Bu yerleşimlerden biri olan ve yaz ayları yüzbinlerce kişiyi ağırlayan Çınarcık’ta da bu etkinlikler yapıldı. 
Sabah saatlerinde toplanan ekipte Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık Belediye personelleri, TEMA Vakfı Çınarcık Temsilciliği ve Çınarcık sakinleri yer aldı. Sahil boyunca yapılan temizliğin ardından Atatürk Heykeli önünde hatıra fotoğraf çektirildi. 
Yalova Cinarcik Belediye Baskan Marmara Deniz Gun Temizlik Tema (7)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Marmara Deniz Gun Temizlik Tema (8)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Marmara Deniz Gun Temizlik Tema (5)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Marmara Deniz Gun Temizlik Tema (6)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Marmara Deniz Gun Temizlik Tema (3)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Marmara Deniz Gun Temizlik Tema (4)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Marmara Deniz Gun Temizlik Tema (1)

Kaynak: Haber Merkezi