UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Dev organizasyon öncesinde masa tenisi branşında Yalovalı sporcular Ece Haraç ve İbrahim Gündüz performanslarıyla dikkat çekiyor. Dünya Masa Tenisi(WTT) müsabakalarının devam ettiği şu günlerde her iki sporcumuzda Olimpiyat kotası alabilmek için puan mücadelesi veriyor. Dünya sıralamasında 246. Sırada bulunan Ece Haraç’ın yanı sıra bir diğer kadın sporcumuz 95. Basamakta bulunan Sibel Altınkaya’yla birlikte, 226. Sırada bulunan İbrahim Gündüz’le birlikte 477. Sıradaki Abdullah Yiğenler ve 483. Sıradaki Yalovalı sporcumuz Tugay Yılmaz’da Paris kapılarını zorluyor. On rankinglere göre bu sporcularımız şanslarını sonuna kadar zorlayacaklar gibi duruyor.

Ancak Paris Olimpiyat Oyunları’na doğru ilerleyen sporculara Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF)’nun gerekli desteği verip vermediği ise camiada sorulan sorular arasında yer alıyor.

Yalova Masa Tenis Paris Olimpiyat Ece Harac Ibrahim Gunduz (3)Yalova Masa Tenis Paris Olimpiyat Ece Harac Ibrahim Gunduz (6)Yalova Masa Tenis Paris Olimpiyat Ece Harac Ibrahim Gunduz (4)Yalova Masa Tenis Paris Olimpiyat Ece Harac Ibrahim Gunduz (2)

Kaynak: Haber Merkezi