Yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koymasına ilişkin düzenlemenin 1 Ocak 2024 tarihi itibarı ile yürürlüğe girmesi ile birlikte Esenköy Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, lokanta ve kafelerde tarife ve fiyat listelerine ilişkin denetim yaptı.

Ekipler işletme sahiplerine yönelik, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde fiyat listesi konulması uygulaması konusunda bilgilendirme yaparak bir gün süre verdi. Zabıta ekipleri, lokanta, pastane kafe ve birçok işyeri denetiminde fiyat listesinin iş yerlerinde giriş kapısının önüne ve hizmet sunulan masaların üstüne, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde konulması uygulamasına uyulmasını istediler.

Esenköy Belediyesi İlaçlama Yapıyor Esenköy Belediyesi İlaçlama Yapıyor

yalova-esenkoy-belediye-zabita-ekip-restoran-kafe-fiyat-liste-denetim (7)yalova-esenkoy-belediye-zabita-ekip-restoran-kafe-fiyat-liste-denetim (6)yalova-esenkoy-belediye-zabita-ekip-restoran-kafe-fiyat-liste-denetim (4)

Editör: Arda Yavuz