Cevdet Aydın Parkı’nda Can Atalay’a Destek Verecekler Cevdet Aydın Parkı’nda Can Atalay’a Destek Verecekler

yalova-altinova-belediye-baskan-aday-kapali-pazar-yeri-esnaf-vatandas-corba-ikram (1)31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere az bir zaman kala partilerinden Yalova’daki seçim bölgelerinden Belediye Başkan Adayı gösterilen isimler çalışmalarını sürdürüyor. Bu isimlerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, 2019’daki seçimlerde kıl payı olarak kaybettiği Altınova Belediye Başkanlığı için vites arttırdı. Altınova’da birçok seçim çalışmaları gerçekleştiren Fazlaca son olarak ise Altınova Kapalı Pazar Yeri’ne gitti. yalova-altinova-belediye-baskan-aday-kapali-pazar-yeri-esnaf-vatandas-corba-ikram (2)CHP Altınova İlçe Teşkilatı ile birlikte çorba pişiren Fazlaca, daha sonra ise esnaflar ve vatandaşlara ikram ederken, keyifli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
“Soğuk günlerde bir nebze sıcaklık katmak istedik”
Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirdikleri seçim çalışmaları hakkında resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fazlaca, “Pazar esnafımıza, emekçi kardeşlerimize, ablalarımıza abilerimize bu soğuk günlerde bir nebze olsun sıcaklık katmayı hedefledik. Sıcak bir çorba ile içlerini ısıttık. Paylaşmanın güzelliklerini bir arada yaşamak, topluluğumuza sevgi ve dayanışma getiriyor. Tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-altinova-belediye-baskan-aday-kapali-pazar-yeri-esnaf-vatandas-corba-ikram (6)yalova-altinova-belediye-baskan-aday-kapali-pazar-yeri-esnaf-vatandas-corba-ikram (5)yalova-altinova-belediye-baskan-aday-kapali-pazar-yeri-esnaf-vatandas-corba-ikram (4)

Editör: Arda Yavuz