Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı

Süper Amatör Kümenin 16. Haftasında küme düşme potasını yakından ilgilendiren mücadelede Taşköprüspor ile Kurtköyspor kozlarını paylaştı. Taşköprü Gökhan Güney Stadyumunda oynanan mücadelede futbolseverler tek gol izlerken ev sahibi ekip maçı 1-0 kazanıp hayati önem taşıyan 3 puanı hanesine ekledi.
19 puana yükselen Sarı Kırmızılılar nefes alırken, devre arasında kadrosuna kattığı Gökhan Caner bu maçtaki tek gole imza attı. Başarılı oyuncu geçen haftada Safranspor karşısında Taşköprüspor’un tek golüne imza atarken 2 maçta takımına 4 puan kazandırdı.
Yalova Taskopru Kurtkoy Super Amator Kume Mac Futbol Sezon (1)Karşılaşmada Muhammed Burak Tufan, Sezer Arıcı ve Ufuk Biler hakem üçlüsü görev yaptı. Mücadelenin ilk 45 dakikası tempolu geçmesine karşın ne Taşköprü ne de Kurtköyspor hücum hattı yakaladıkları fırsatları gole çeviremedi.
0-0 sona eren mücadelenin ardından ikinci yarının 67’yi gösterdiğinde Gökhan Caner, Taşköprüspor’u ne geçiren gole imzasını attı. Bu golle şahlanan Sarı Kırmızılı ekibin birçok net fırsatını Kurtköy kalecisi Seyit gol izni vermedi. Kalan bölümde başka gol olmayınca Taşköprüspor evinde oynadığı maçı 1-0 kazanmayı başardı. 

Editör: Arda Yavuz