31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala siyasal partiler yavaş yavaş Belediye Başkan Adaylarını belirlemeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi de bu siyasal partilerden biri. CHP geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Parti Meclisi toplantısının ardından Türkiye’nin birçok bölgesinde Belediye Başkan Adaylarını açıklamıştı. Bu adaylardan biri de Yalova Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Gürel oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yalova’yı yönetmek için Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan ve çalışmalar gerçekleştiren Yalova eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, süreç boyunca kendisine destek veren isimlere teşekkür etti. 

Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı

“Biz bitti demeden bitmez”

Duygu ve düşüncelerini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Güleç, “Kıymetli dostlar, kıymetli yol arkadaşlarım, değerli hemşehrilerim; 2009 yılında başladığım aktif siyasi hayatım boyunca her zaman yanımda olup beni desteklediniz. 2009-2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Yalova Belediye Meclis Üyesi yaptınız. Sizlerin desteğiyle 2014-2019 seçimleri sonrasında 2 dönem Başkan Yardımcısı oldum. Yalova’mıza hizmet ettim. Bana onuru ve gururu yaşattığınız için teşekkür ederim. 2024 yerel seçimleri için yaşanılan aday adaylık süreci boyunca maddi, manevi yanımda olmak için canla başla çalışıp, desteğini esirgemeyen yol arkadaşlarım ve Yalova halkına da çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman mücadele etmekten geri durmadım. İftiraya uğradım, hapse atıldım ama yılmadım. Ancak bugün gelinen noktada şimdilik bir virgül koyma zamanı geldi. Biz, hepimiz çok büyük bir aileyiz. Ve kimse şunu unutmasın; “Biz bitti demeden bitmez” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel