İkinci kez atanarak Yalova Üniversitesi Rektörlüğü koltuğuna oturan Prof.Dr. Niyazi Eruslu’yu telefonla arayarak tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini belirten Dağ, “Önümüzdeki günlerde de kendisini şahsen ziyaret ederek tebriklerimi sunacağım, ilçemize bir fakülte kazandırılması için gerekli görüşmelerde bulunacağım” dedi.

“Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Sayın Niyazi Eruslu’yla yeni dönemde diyaloglarımızı arttırarak halkımız için hayırlı olacak gelişmelerle işbirliği içerisinde bulunacağız” diyen Başkan Dağ; “Sayın Rektörümüzün yeni dönemde de başarılı olacağına inanıyorum. Geçen görev döneminde zaman zaman basın aracılığıyla çeşitli polemikler yaşansa da, ben verimli işbirliği içerisinde halkımızın yararına olacak çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Çiftlikköy’ün konut stoğundaki hızlı gelişimine paralel olarak, yerleşim için tercih edilen yerlerin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Dağ, “İlçemizin konum olarak da gelişim olarak da önü parlak. Çiftlikköy’ün bu avantajlarına paralel olarak Meslek Yüksekokulu  değil de geleceği düşünerek ilçemize güzel bir fakülte kazandırılması arzusundayım. Çiftlikköy’ün bir basamak önde olması lazım her şeyiyle” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim