Kaytazdere Belediye Başkanlığı beldedeki toplu taşıma hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşları bilgilendirdi. Kaytazdere Belediyesi açıklamasında, “AL-BEL Şirketine ait otobüslerin Belediyemiz sınırları içerisinde duraklardan indi - bindi yapma izni bulunmamaktadır. Minibüslerle ilgili şikayetlerinizi plaka ve olay saatini belirterek belediyemizin 0 226 462 83 33 no’lu telefonuna yapabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.
Kaytazdere Belediyesi’nden Yalova’ya yapılan toplu ulaşımla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede, “Beldemiz toplu taşıma hizmetleriyle ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi ihtiyacı duyulmuştur. Kaytazdere - Yalova istikametine yolcu taşımacılığı Yalova İl Trafik Komisyonunun izniyle SS 81 no’lu Altınova Minibüsçüler Kooperatifi tarafından yapılmaktadır. Belediyemiz sınırları içerisindeki duraklardan indi bindi hakkı Belediyemiz Meclisince bu kooperatife verilmiştir. İşe ve okullara beldemizden giden vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz için bu kooperatifle yapılan görüşmelerle indirim kartı düzenlenerek indirimli gidip gelmeleri sağlanacaktır. İndirim kartı için 1 fotoğraf, öğrenci kimlik kartı fotokopisi, diğer vatandaşlarımız içinde iş yeri kimlik kartı fotokopisi yeterli olacaktır. İndirim kartıyla, öğrenciler 1,50 TL.
Diğer çalışanlar ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız 3 TL ye gidebileceklerdir. AL-BEL Şirketine ait otobüslerin Belediyemiz sınırları içerisinde duraklardan indi bindi yapma izni bulunmamaktadır. Minibüslerle ilgili şikayetlerinizi plaka ve olay saatini belirterek belediyemizin 0 226 462 83 33 no’lu telefonuna yapabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim