Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksek Okulu 2015/2016 Akademik Yılı Oryantasyon programı karşısında ilçe protokolü ile öğrencileri bir araya getirdi. 
Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksek Okulu akademik yıl eğitim öğretim çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar kapsamında bu yıl birinci sınıfa başlayan üniversite öğrencilerinin ilçeyi daha fazla tanıyabilmesi için oryantasyon programı düzenlendi. Programa Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Rıza Abay, Armutlu Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya ile ilçe protokolünden isimler katıldı. Program kapsamında öğrenciler protokol mensuplarına ilçe hakkında öğrenmek istedikleri konularda sorular yönelttiler. En fazla soru ise Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan'a yöneltildi. Birkan ilçede eğitime büyük bir önem verdiklerini vurgulayarak, "Armutlu çok güzel bir konumda ve doğası, tarihi ile doğal zenginlikleri ile bir çok ili dahi imrendiren bir ilçe. Biz ilçemizde bulunan Armutlu Meslek Yüksek Okulu'nu çok önemsiyoruz. Okulun bizden taleplerini de anında yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Dolayısıyla burada öğrenim gören öğrencilerimizin de en iyi eğitimi almaları ve buradan güzel anılarla ayrılmaları çok önemli. Armutlu Meslek Yüksek Okulu'nda çok iyi bir eğitim alacağınıza ve ilçemizde kaldığınız süre zarfında da çok güzel günler geçireceğinize inancım tamdır" dedi. 
Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş ise Armutlu'nun çok güvenli bir tatil mekanı olduğuna dikkat çekerek öğrencilerin güvenliğinin sağlanması içinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerinin altını çizdi. 
Editör: TE Bilişim