Yalova'dan ve İstanbul'dan 50 arkadaşı okul harçlıklarından kendi aralarında topladıkları para ile ön yüzüne Özgün’ün fotoğrafının yer aldığı" Unutmadık, Unutmayacağız" yazısı, arka tarafında ise yanında hep onunla olduklarını ifade etmesi açısından kendi adlarının yazılı olduğu tişört bastırdılar.

29 Ağustos Çarşamba akşamı Kadıköy’de Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanan, Şampiyonlar Ligi ön eleme 2. maçında Yalova Fenerbahçeliler Derneğinden organizasyon desteği alarak, üzerlerine hazırlattıkları tişörtleri giyerek bir otobüs dolusu arkadaşı tribündeki yerlerini aldılar.

Özgün’ün yakın dostları kendi aralarında topladıkları paradan yaptırdıkları pankart önce ellerinde yükseldi, sonra maç boyu Migros kale arkasındaki tribünde asılı kaldı. Pankartın üstünde yine Özgün'ün son çekildiği ve Fenerbahçe'nin yeni sezon formasının çıktığı ilk gün aldığı formalı fotoğrafı vardı ve yanında Özgün’le özdeşleştirdikleri, fikrini kendi ürettikleri kendilerinden başka herkesin ilk kez pankartı açtıklarında gördüğü arkadaşlarına gönderi yaptılar.

Editör: TE Bilişim