Açıklamada, “Son günlerde Yurdumuzun çeşitli yerlerinde yaşanan terörist saldırılar Ülkemiz 'deki tüm fertlerimizi derinden etkilemiştir. Ülkemiz 'deki huzur ortamını bozmaya çalışan terör örgütünün düzenlediği hiçbir saldırı farklılıkların uzun yıllarca kardeşçe sürdüğü topraklarımızda milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yetmeyecektir. Her türlü bölücü düşünce ve eyleme milletçe karşı durulacak, Ülkemizin bütünlüğünü ve birliğini bozmaya dönük girişim ve saldırılar başarısızlığa mahkûm olacaktır.

Türk milleti tarih boyunca ulusal birliğine yönelik tehditleri bertaraf ettiği gibi bundan sonra da bertaraf etmeye aynı kararlılıkla devam edecektir. Güvenlik güçlerimize ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne yönelik bu aşağılık, hain saldırıları nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa ve milletimize baş sağlığı diliyor, milli bütünlüğümüze sahip çıkma kararlılığımızı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak kamuoyuyla saygıyla paylaşıyoruz” denildi.

Ortak imza

Açıklamanın altına, Meclis Başkanı Mehmet Gürel, Meclis Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Tiryaki ve Ferhat Güleç, Katip Üye  Hakan Özten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vahdettin Tiryaki, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Başol Haraç, Yönetim Kurulu üyeleri Nusret Karalioğlu, Hakkı Kan, Bahri Özer, Mehmet Zengin, İlhan Başkan, Şahin Morgül, Koray Girgin,Meclis Üyeleri  Mehmet Yıldız, Bilgin Akıllıoğlu, Alican Mengüverdi, Hasan Tekçe, Mahmut Toğan,Mehmet Ali Karaböcek, Lütfullah Akıncı, Kasım Avar, İbrahim Kaptan, Erdinç Tanıl, Hasan Kızılkaya, Cemil Demiryürek,Özkan Şenel, Burhan Karagözlü, Galip Atik,Yakup Erdinç, Ahmet Uysal,Oya Akbulut,Mesut Akgün, Nilgün Meriç,   Ramazan Kaan Saruhan, Mustafa Toprak, Muğlim Bağatar,Abdullah Harputoğlu, Abdullah Baltacı, Güven Kama, Vatan Numanoğlu, Genel Sekreter Taner Eriş imza attı. 

Editör: TE Bilişim